Klar til sæson 2019!

Du kan allerede nu kontakte kajakchef Lars Buhl og tilmelde dig instruktionsforløbet i 2019.

Kom og ro kajak

Tilmelding og introduktionsforløb.

For at komme igang med at ro kajak gælder det, at man skal igennem et uddannelses/instruktionsforløb før man bliver frigivet til at tage alene på vandet med fri adgang til brug af klubbens både og udstyr.

Hvis du allerede er blevet frigivet og EPP2 certificeret i en anden organiseret  kajakklub, vil du efter en kort introduktion til Ebeltoft Ro- og kajakklub også kunne blive frigivet her hos os.

For nye kajakroere strækker instruktionsforløbet sig typisk over 7-10 træningsaftener fordelt på 3-5 uger med start omkring 1/5. Det forudsættes at du kan svømme min. 600 meter og at du ikke lider af sygdomme der kan medføre lammelser eller bevidstløshed.

Det er en god ide at melde sig ind så tidligt som muligt med henblik på dels at deltage i svømmehallen, hvor klubben i vintersæsonen har en svømmetime hver torsdag aften 20.30 – 21.30 og dels at påbegynde motionstræning, hvor et medlemskab giver fri adgang til klubbens motionsrum – og så kan du jo også nå at lære klubben lidt at kende.

Klubbens regler for frigivelse følger de internationale regler omkring EPP (European Paddle Pass) niveau 2 for tur/kap-kajak, og sikrer således samtidig at den uddannelse du får vil kunne bruges i andre organiserede klubber og udlejningsbureauer i både ind- og udland. Du kan læse meget mere om EPP systemet på Dansk Kano- og KajakForbunds hjemmeside.