Kajakruten er åben! – tak for hjælp til afholdelse af kajaktræf.

Kære medlemmer – så blev den nye kajakrute langs Syddjurs kyst officielt indviet og det tilhørende kajaktræf som Ebeltoft Ro- og Kajakklub afholdt i forbindelse med åbningen blev afholdt som planlagt – og med stor succes.

Det vil jeg tillade mig at sige – både målt i antal deltagere og ud fra de mange positive tilkendegivelser som jeg efterfølgende har modtaget både fra vores gæster og fra klubbens egne medlemmer – som heldigvis også mødte talstærkt frem.
Vores arrangement var planlagt i samarbejde med Syddjurs Kommune og DGI Østjylland – og takket være god sponsorbistand fra Kvickly (morgenmad samt grovboller, frugt og vand til turen) kunne vi invitere alle til et gratis arrangement.
Der var ca. 80 tilmeldte til dagen, men på dagen kom de “sædvanlige” afbud og så var der nogle få som ikke syntes at vejret var til en tidlig kajaktur (vandet er jo stadigvæk kun omkring 10 grader). Alligevel endte det med at vi var ca. 75 til morgenmad til morgenmad i klubben og at vi derefter var 20 på lang rute og ca. 45 på den korte.
Kort eller lang rute – alle fik prøvet vores dejlige rovand og fik oplevet Ebeltoft fra vandsiden – altid et smukt syn. Turen på ydersiden af Ahl Hage – omkring vraget – bød på tilpas udfordrende side-bølger således at alle der af søvejen nåede frem til de nye shelters følte at de havde været “på vandet”. Vi nåede næsten alle frem til Syddjurs Kommunes officielle åbning af kajakruten og nød den efterfølgende forplejning, hvor spejderne var klar med de lækreste pølser.
Desværre var det koldt og blæsende på Ahl strand så vi kortede opholdet af med 1 time og roede hjem i lidt spredt orden – og der var en del der måtte “sande” at når vi sagde at man skulle ro udenom Ahl Hage – ja så var der en “grund” til det.
Nå alle kom godt hjem og vores bad og sauna blev flittigt brugt til optøning af stive fingre og lindring af ømme muskler.
Efterfølgende var der et par timers rigtig god stemning i klublokalet, hvor de mange sandwich vi havde smurt dagen før blev nydt.
Så jeg vil sige som vores statsminister “Vi klarede det!” ………….Vi fik afholdt det største arrangement (målt i antal deltagere) som er blevet afholdt i klubben i min tid som formand – og med succes!
Tak for hjælp til DGI Østjylland, Syddjurs Kommune, Kvickly – og ikke mindst til de af Jer – klubbens medlemmer – der hjalp med planlægning, forberedelse og gennemførelse af arrangementet – ingen nævnt ingen glemt:-)
Nu glæder jeg mig til at se Thomas´s mange billeder fra dagen – er der andre der har billeder bedes i sende dem til Thomas som så kan lave et samlet galleri her på hjemmesiden.
Senest har jeg netop læst Stiften fra idag, hvor arrangementet og den nye kajakrute jo også får en pæn omtale.
Tak for hjælpen og hyggeligt samvær på dagen til alle – og lad os så få planlagt nogle ture langs kysterne og med overnatning på de nye pladser.
Hilsen / Aksel

Skriv svar

*

captcha *