Møde om løbsdeltagelse – ONSDAG 8/8 – 2012 kl 20.30

Planlægningsaften og sidste tilmelding for:

Vendelboløb-25/8 og Tour de Gudenå 8-9/9.

Vi skal have aftalt de praktiske og aftalemæssige forhold omkring disse løb, så alle tilmeldte forventes at møde op – eller inden da at kontakte mig pr telefon på 20218793.

Vendelboløbet er på 21 km for alle deltagere og er vel egentlig tænkt som et “race”, men alle som kan ro de 21 km på max. 3,5 – 4 timer (indenfor tidtagningen) kan i princippet deltage. Løbet afvikles på den smukke Ryå med start fra Ryomgård og mål ved klubben i Aalborg. Løbet afvikles lørdag 25/8 med instruktion i klubben kl. 10.00 og start fra Ryomgård ca. 12.00.
Vi er inviteret til at overnatte i klubhuset fredag-lørdag, men det aftaler vi nærmere om når vi mødes onsdag 8/8 kl. 20.30

Tilmelding til Tour de Gudenå hænger ligeledes allerede på opslagstavlen – tal med os der har været med tidligere og/eller læs på nettet om dette “årets kajakstævne”. En lidt dyr og udfordrende oplevelse – men “det hele værd” når man først een gang har oplevet “suset”. Der er iår begrænset overnatningskapacitet i Silkeborg, så dette er derfor sat som sidste tilmeldingsfrist inden jeg indsender vores samlede klubtilmelding.

Vel mødt / Aksel Jeppesen

Skriv svar

*

captcha *